Felvonószerelő tanfolyam

Felvonószerelő tanfolyam

Felvonószerelő tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Felvonószerelő, Felvonószerelő képzés, Felvonószerelő tanfolyam, Felnőttképzés

felvonószerelő képzésben résztvevő képes lesz különböző rendeltetésű épületben, építményben és létesítményekben üzemelő személy- és teherfelvonók telepítését, szerelését, karbantartását, javítását, időszakos felújítását és bontását elvégezni, általános szerelési, hibakeresési, mérési, készre szerelési feladatokat ellátni betartva a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi, valamint a szakmára, szerelési-javítási technológiára vonatkozó egyéb előírásokat.

 A felvonószerelő a szakképesítés birtokában megfelelő ismeretekkel rendelkezik a felvonó szerkezeti, mechanikus, elektromos és programozható részegységeivel, berendezéseivel kapcsolatos tevékenységek magas szintű ellátásához. Elvégzi a felvonó szerkezeti elemeinek cseréjét, javítását és karbantartását, biztonsági berendezések (zuhanásgátlók, ütközők, ajtózárak, stb.) ellenőrizését, beállítását. A felvonószerelő kiépíti az elektromos erős- és gyengeáramú hálózatot, elvégzi a felvonóvezérlések szerelését, beállítását, hibaelhárítását, a villamos elemeinek javítását vagy cseréjét.

Szakképesítés sorszáma:07003001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08
# /- #felvonószerelő #felvonószerelőtanfolyam #felvonószerelőképzés #felvonószerelőtanfolyamról #felvonószerelőoktatás #felvonószerelővizsga
közvetlen linka könyvjelzőbe.