Műkörömépítő tanfolyam

Kézápoló és Műkörömépítő OKJ tanfolyam

Kézápoló és Műkörömépítő OKJ tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Kézápoló és Műkörömépítő OKJ tanfolyammal kapcsolatos információk – felnottkepzes.hu

Ez még OKJ-s tanfolyam!

Kézápoló és Műkörömépítő tanfolyam rövid bemutatása:

A Kézápoló és műkörömépítő szakember a kéz környéktől ujjhegyig történő ápolásával őrzi meg a kéz egészséges állapotát, vagy szükség esetén az esztétikai hatást is fokozva, ápoló anyagok, technológiák, alkalmazásával javítja azt. A köröm ápolása során hagyományos (klasszikus) manikűr technológiát vagy (modern) francia manikűr technológiát alkalmaz, esetenként a japán manikűrrel, vagy díszítéssel kiegészítve.

A műköröm anyagokkal kihasználhatja a zselés vagy porcelán anyagok tulajdonságait, hogy esztétikusabb, teherbíróbb műkörmöt készítsen szabványos, sablonos, megerősítéses, körömágyhosszabbító, dekorációs és töltési technikákkal. Belső tanácsokat ad a terápiás szintek fenntartásához. Különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a szolgáltatásnyújtás során ne okozzon egészségügyi vagy biztonsági következményeket. Csak egészséges kézzel lehet dolgozni. A szolgáltatás megkezdésekor végzett állapotfelmérés során, ha egészségi állapotán kívüli változást észlel, dönt a szolgáltatás ellátásának módjáról, illetve orvosi segítség ajánlásáról.

A képzés sikeres elvégzésével megteszi a legfontosabb lépéseket a biztos megélhetést biztosító karrierépítés felé. A Pest megyei önkormányzat által összegyűjtött statisztikából az is elmondható, hogy Pest megyében és Budapesten tavaly 345 új manikűrös cég nyílt, vagyis mindig van munkalehetőség ebben a szakmában. A szakemberek nem csak kellemes és igényes munkakörnyezetben dolgoznak, ahol szinte előfeltétel a kényelem, a higiénia és az elegancia, hanem azon kevés foglalkozások egyikében is, ahol a munka elsősorban a kreativitás teljes kibontakoztatását jelenti. foglalkozásaik.

Miket biztosítunk?

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Kézápoló és műkörömépítő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Szeretnél értesítést kapni hol van a képzés és mikor tudsz becsatlakozni a Kézápoló és Műkörömépítő OKJ képzésre?

☎️ Érdeklődj: 06-70/676-6835 | 06-30/733-7538 | 06-30/636-6852 /H-P : 08:00 – 16:30-ig  ✉️: info@felnottkepzes.hu  🌐: http://www.felnottkepzes.hu/
Modello Módszertani és Képzési Intézet

Felnőttképzés – MODELLO Tudást adunk! – www.felnottkepzes.hu

Felnőttképzés – MODELLO Tudást adunk!

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet
Új irányt és lendületet adunk a jövődnek

FELNŐTTKÉPZÉS

🧑‍🎓 FELNŐTTKÉPZÉS 2022 – MODELLO Módszertani és Képzési Intézet. Új irányt és lendületet adunk jövődnek. © 2022

közvetlen linka könyvjelzőbe.